Gestaş Despre;

 

Societatea Anonimă Comercială și Industrie de Iluminat Electricitate Generală Gestaș a fost înființată în anul 1982 urmând să producă corpuri de iluminat, balasturi corpuri de iluminat, stâlpi de iluminat și accesorii și să realizeze importul și exportul materialelor de iluminat de tot felul.

De la început și până în ziua de astăzi toate produsele sunt fabricate sub numele de marcă ”Gestaș”. De o perioadă de peste 35 de ani se află în continuă producție având ca scop conducerea  în ceea ce privește calitatea precum și produsul nou în domeniul său realizând în mod corespunzător standardelor din Europa și din Turcia.

În prima fază a înființării fabricii, Gestaș a început cu instalarea laboratorului și a echipamentelor de testare, primele producții realizându-le cu certificatul de calitate și aprobarea TSE de către Institutul Turc de Standardizare.
Înțelegând astfel calitatea, Gestaș continuă fără întrerupere de mai mult de peste 35 de ani. Poartă onoarea de a fi o companie apreciată și de încredere, fiind cunoscută prin angajamentul fără compromisuri pentru calitate, de la înființarea ei și până în ziua de astăzi.

Gestaș realizând în principal corpuri de iluminat stradal, producție de becuri balast de înaltă presiune împreună cu corpurile de iluminat tip proiectoare industriale, până în anul 1993 a fost una dintre companiile acționare cele mai mari satisfăcând necesitatea corpurilor de iluminat stradal a Direcțiilor instituționale și Direcția Sediului de Energie electrică în special din Turcia.

După anul 1993, continuă încă să realizeze servicii în proiectele de iluminat pe termen lung ale marilor unități aflate pe primul plan în Turcia, adăugând produse de tip special, astfel diversificând gama de produse în acest domeniu și orientându-se și în domeniul de iluminat de interior.

Gestaș, realizând pentru prima dată, în Turcia, producția de protecție înaltă a corpurilor de tip proiector IP65, deține o cotă pe piață importantă în iluminatul operelor arhitecturale și monumente, tuneluri, iluminatul piețelor și a multor complexe sportive.
În anul 1997 obținând certificatul de înaltă protecție ISO 9002, în ziua de astăzi își continuă producția conform certificatelor GOST-R, CE, TSE, OHSAS 18001, ISO 14001:2004 și ISO 9001:2008. Își continuă într-un mod neântrerupt activitățile comerciale interne și externe prin adoptarea necondiționată a conceptului de satisfacție a clienților prin structura dinamică, demonstrând astfel acceptarea calității pe plan mondial a certificatelor pe care le deține.
Gestaș, în afară de producție, realizând în același timp vânzările materialelor electrice de tot felul, becuri, cablu, în anul 2003 realizează o investiție suplimentară lărgindu-și astfel volumul producției și în special portofoliul produselor din domeniul de iluminat.

A fost alcătuită o infrastructură simultană și de verificare-desing în mediul de calculator, fiind o necesitate pentru producția ”corectă a corpurilor de iluminat”, pentru îmbunătățirea de iluminat corect, urmărindu-se îndeaproape evoluțiile din producția sectorului de iluminat. Actual, a fost stabilit un laborator de lumină activat cu cele mai recente tehnologii. S-au efectuat lucrări de automatizare pentru a minimiza factorul uman în producție și pentru îmbunătățirea calității produsului, ulterior acestor inovații efectuate, în urma rezultatelor obținute în acest domeniu va putea concura la nivel mondial cu companiile din întreaga lume. Producția mult mai rapidă, a pus în evidență produse de mai bună calitate crescând confortul vizual, asigurând consumul de mai puține materiale și de mai puțină electricitate.

De la noi Știri

Media